Kolme vuotta myöhemmin

Kolme vuotta myöhemmin

Tulipa tehtyä komea henkilökohtainen ennätys blogin päivittämättömyystiheyhdessä.

Edellinen postaus syksyllä 2019, onko tässä välissä mukamas tapahtunut jotain maailmanhistoriallisesti merkittävää? Jaah, eipä tule mitään isompaa mieleen.

Tosiasiassahan tämä sivusto on käytännössä kuollut, päinvastoin kuin päivittäjänsä, vaikkakin olen enenevissä määrin SoMe-erakoitunut. Olen aina ollut kriittinen omaa tekstiäni kohtaan ja nykyään kun pitää olla yhä enenevissä määrin sormi keskellä suuta julkisia tekstejä kirjoittaessa, luulenpa että kuolleena tämä blogi pysyykin. Nyt vaan piti tulla hallintapuolelle päivittämään WordPress ja lisäosat sekä ruksia uudempi PHP-versio käyttöön. Ajattelin sitten, että samallahan sitä voisi näön vuoksi jotain tuohon etusivulle töräyttää.

Niille, joita jäi jännittämään, miten kävi Marvel-masokismimaratonin kanssa: maaliin tultiin! Kirjahyllystä löytyy nyt myös neljäs Marvel-boksi ja Infinity Warit ja End Gamet on katsottu… kolme vuotta sitten. Eli en minä enää niistä paljoa muista, paitsi että ihan kivaa ajanvietettä olivat. Parhaiten on mieleen jäänyt Thor: Ragnarok ,joten se varmaan saisi parhaat tähdet arvostelematta jääneistä. Muistan myös, että nukahdin kesken Doctor Strangen kliimaksin, mutta ei sekään mikään huono leffa tainnut olla.

Nyt kun elonmerkit on annettu, lienee aika palata seuraavaan kolmen vuoden horrosjaksoon. Tai katsotaan, jos tänne jotain ajatusvirtaulostusta silloin tällöin saisi aikaiseksi.

(Ja nyt katselin, että sivuston ulkoasun voisi kyllä taas uusia…)

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.