Tietoja ylläpitäjästä

Tietoja ylläpitäjästä

Sintonen.net –blogin taustalla on entiteetti nimeltä Jani Sintonen, jonka mielestä ei ole yhtään typerää esiintyä Internetissä omalla nimellään. Mutta kun tälle linjalle on lähdetty, niin se pidetään.

Ylläoleva lausuma kuvaa muutenkin osuvasti luonnettani, joka on joissain asioissa joustava kuin ratakisko. Kun olen kerran vannonut, että sosiaaliseen mediaan en liity, niin silloin ei kanssa jumankauta liitytä. Poikkeuksena Twitter, joka on ihan kiva joissain asioissa.

Vanhana naavapartana olen sitä mieltä, että kaikki asiat olivat paremmin kultaisella 80-luvulla. Paitsi että jos eläisimme yhä sitä aikaa, olisin todennäköisesti sekä työtön että uusavuton, HTML/CSS/PHP –taidoilla kun ei tuohon aikaan paljoa käyttöä ollut. Tänä päivänä sillä onneksi elannon sopivassa määrin tienaa.

Suurpiirteisen ikäni voi ylläolevasta myös päätellä, jos jotakin kiinnostaa. Tarkemmin määriteltynä viidettä kymmenettä viedään. Tukkaa on edelleen liian vähän ja painoa lukuisista vastustusyrityksistä liikaa, mutta pitäähän elämässä olla jotain tavoitteitakin. Kai.

Tämän blogin pääasiallinen tarkoitus on kanavoida sisälläni asuvaa volterkilpeä ja pitkästyttää kävijät hulluuden partaalle ylipitkillä ja tajunnanvirran luoteen mukaan harhailevilla kirja-arvioillani. Tai se olisi tarkoitus, totuus on että kirja-arvosteluja tipahtelee nykyään melko harvaa tahtia. Aikaa lukemiseen on vain iltaisin sängyssä, ja tässä iässä saattaa käydä niinkin, että nukahtaa kirja tai Kindle kädessä heti ensimmäisen sivun käännettyään.

Lukemisen lisäksi täytettä elämääni tuovat musiikki, tähtitiede, tietokonepelit sekä muut keskivertonörttihommat. Niistä koitan myöskin kirjoitella silloin kun mitään muuta sanottavaa ei ole.

Jos olet tänne asti lukea jaksanut, niin kiitos – olet poikkeusyksilö. Normi-ihminen kun viihtyy yhdellä nettisivustolla tilaston mukaan alle 15 sekuntia. Tai sitten olet vain pirun nopea lukemaan.