H1N1

H1N1

Kävin juuri hakemassa vapaaehtoisen sikainfluenssarokotteen kuntani terveyskeskuksesta. Otin rokotteen siitä huolimatta, että kyseessä saattaa olla multikansallisten lääkeyhtiöiden ovela juoni. Tai että koko homma on varjohallituksen operaatio, jossa ihmiseen ruiskutetaan sikainfluenssan vasta-aineiden sijaan naniitteja, jotka on ohjelmoitu kehräämään DNA:ni uudelleen. Parin vuoden päästä sitten muunnumme avaruusolentolajin kuhnureiksi, joille lähetetään telepaattinen signaali aloittaa valmistelu isäntärodun invaasiota varten. Toivottavasti nyt sitten edes säästyisi edes siltä H1N1:ltä ennen kuin alkaa niitä lisäraajoja ja tuntosarvia putkahtelemaan esille.

2 thoughts on “H1N1

  1. Hienoa, että olet tuonut tämän ekstraterrestiaalisen salaliiton julki sivustosi kaltaisessa maailmanlaajuisessa forumissa. Olen hyvän ystäväni J af G:n kanssa käynyt useita astraalitason keskusteluja samaisesta asiasta ja olemme sitä mieltä, että tietoisuuden levittäminen tulevasta Maan valtauksesta on tärkein ase tunkeutujia vastaan.
    Kenties juuri tuon mainitsemasi ulkoavaruudellisen signaalin viekoittelemana otin tästä kaikesta huolimatta itsekin H1N1-rokotteen. Nyt ei siis ole enää oikeastaan muuta tehtävissä kuin odotella, että mistä kehon onkalosta se probe putkahtaa.

  2. Onkin hyvä olla näin aitiopaikalla seuraamassa, mikskä jutut muuttuu moisen annoksen jälkeen. Mäpäs en ottanu. Kjäh, kjäh.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.