Game of Thrones 2.10: Valar Morghulis

Game of Thrones 2.10: Valar Morghulis

Kaikki päättyy aikanaan, myös kymmenen viikon rypistys Clash of Kingsin parissa. Pystyykö kauden finaali pistämään viime viikkoa paremmaksi? Spoilereita niin sarjaan kuin kirjoihinkin alla.

Sisältää spoilereita! Näytä spoilerit

2 thoughts on “Game of Thrones 2.10: Valar Morghulis

  1. Itse pidin kauden lopetusjaksosta, vaikkei kirjan mukaan mentykkään.

    Pakko sanoa että ymmärrän Robb-Talisa kaaren. Robb tuntui jäävän kirjassa hyvin kaukaiseksi hahmoksi, eihän häntä seurattu juuri ollenkaan vaan hänen korkeutensa seikkaili omiaan suurimman osan nidoksesta. Samoin naimisiinmeno tuli kirjassa vain puskista, mikä ainakin itselläni tuntui hieman tyhmältä ratkaisulta verrattuna siihen mitä se aiheutti. Veikkaan että ummikkokatsojalle tämä ratkaisu on paljon parempi.

    House of Undyingiin petyin, odotin paljon hapokkaampaa settiä 😉

  2. On tosiaan täysin ymmärrettävää, että Robbin hahmoa tarvitsi paisuttaa kakkoskautta varten, koska, kuten sanoit, kirjassa Robb on melkein koko ajan näkymätön toimija. Se, mikä minua Robb-Talisa -kaaressa ärsytti oli se, että käsikirjoittajat menivät yli siitä, missä aita oli matalin. Robb ja Talisa käyttäytyivät molemmat kuin modernit teinit rakkaudentuskissaan, ja näitä teiniromansseja nähdään mielestäni ihan tarpeeksi tusina-tv-sarjoissa. Myös Talisan loikkaus sosiaalisessa asteikossa ”ei kenestäkään” kuningattareksi oli jotain sellaista, mikä Westerosin maailman lainalaisuuksien mukaan on vaikeata hyväksyä. Täysin samaa mieltä siitä, että kirjoja lukemattomat varmasti olivat ihan tyytyväisiä juoneen kokonaisuudessaan (paremmasta tietämättä 😉

    HotU:un en pettynyt, koska en uskaltanut odottaa siltä viime aikaisten näyttöjen perusteella mitään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.