The Expanse (1. tuotantokausi)

The Expanse (1. tuotantokausi)

The Expanse (2015–) on James S.A. Coreyn kirjoihin perustuva, SyFy Channelin tuottama scifi-sarja. Alla ajatuksiani ensimmäisestä tuotantokaudesta. Sisältää spoilereita sekä itse TV-sarjaan että kahteen ensimmäiseen kirjaan.

Sisältää spoilereita! Näytä spoilerit

2 thoughts on “The Expanse (1. tuotantokausi)

  1. Pistetään nimi muistiin niin kirja kuin sarja mielessä. En lukenut juttuasi juonen osalta spoilereiden takia, mutta ymmärsin alku ja lopputekstistä, että ihan mukiinmenevää scifiä olisi tarjolla. Harmi ettei vielä löydy Netflix, HBO Nordic, tai normi TV tarjonnasta… Castista jäi mieleen ainakin Jontahan Banks, joka ilmeisesti yhden osan jälkeen on uloskirjoitettu jo sarjasta (ainakin IMDB:n mukaan näyteli vain yhdessä osassa)?

    BTW olisikos tarjolla reilun viikon päästä alkavaan uusien GoT:n jaksojen läpikäyntiä? Saisi samalla vähän nauruterapiaa jaksojen jälkeen. Vai vieläkö olet sitä mieltä ettei uuden kauden katsominen ala ennen kirjasarjan jatkoa?

  2. Pelkästään Jonathan Banksin takia Expansea ei kannata katsomislistalle laittaa, sillä mikäli ykkösjaksossa erehtyy räpäyttämään silmiään väärään aikaan, miehen osuus voi mennä ohitse… Toki sarjan katsomiseen on muita syitä, ja ilman spoilereita voin sanoa, että paria ekaa jaksoa kannattaa kokeilla, niistä saa aika hyvän käsityksen koko sarjasta.

    Mitä tulee GoTtiin niin valitettavasti viime tuotantokauden jälkeen tehdyllä linjanvedolla mennään. Sarjan katsominen on osaltani päättynyt, ja ainakin Winds of Winterin julkaisuun asti keskityn kaiken kykyni mukaan väistelemään spoilereita tai vakuuttelemaan itselleni, että TV-sarja on niin toiselta planeetalta kirjojen kanssa että se ei voi enää edes spoilata mitään…

    Suosittelen blogini sijasta westeros.orgin foorumin Rant & Rave -ketjuja vertaisterapiaa varten. Auttoi minut yli muutamasta viime tuotantokaudesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.