Sokea vartija elossa Coburgissa

Sokea vartija elossa Coburgissa

Otsikko viittaa luonnollisesti Blind Guardianin Imaginations through the Looking Glass tupla-DVD:hen, joka parhaillaan pyörii soittimessani. Melko tiukka konserttitaltointi, jolla kuvan- ja äänenlaatu on kerrankin kohdillaan. Paloja DVD:ltä on nähtävissä parin kuukauden takaisessa bändiä käsittelevässä postauksessani. Yhtyeen keulakuva Hansi Kürsch saattaa näyttää neljänkympin kriisissä kierivältä hyvinkääläiseltä perheenisältä, mutta ero paljastuu viimeistään siinä vaiheessa, kun äijä rupeaa vähän availemaan ääntään.

Muuten tapahtumahorisontissa on ollut viime aikoina hiljaista. Kohokohdiksi laskettakoon tietokoneen kaatuminen viikko sitten tiistaina sekä Soneran asiakaspalvelurobotille keskusteleminen eilen. Yhdistihän se sille asiakaspalvelijalle kun vähän kiroilin!

Odotuslistalle ovat laskeutuneet tämän viikon perjantaina julkaistavat L.A. Noiren PC-versio sekä tietenkin Elder Scrolls: Skyrim. Skyrimiä odotan ilmeisesti sen takia, että haluan Oblivionin tavoin kiduttaa itseäni kuuntelemalla projektiin värvättyä neljää eri ääninäyttelijää, jotka typerillä, jo noin puolesta tusinasta aiemmasta Bethesdan pelistä tutuilla äänillään latovat latteuksiaan ruudun tuolta puolen. I saw a mudcrab yesterday. Joulunpyhien ratoksi tuli tilattua myös Deus Ex: Human Revolution, koska kyllä noissa kahdessa edellä mainitussa riittää tekemistä loppusyksyn ajaksi.

Joo, mutta tällä kertaa lyhyestä virsi kaunis. Jos ei irtoa, niin ei pidä yrittää väkisin. Pitänee jossain vaiheessa yrittää kertoilla kokemuksia ainakin tuosta Skyrimistä.

One thought on “Sokea vartija elossa Coburgissa

  1. Nasty things, but I heard the meat’s not too bad

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.