Ruotsalaista musiikkia kerrakseen

Ruotsalaista musiikkia kerrakseen

Seikkailin viime viikon lopulla CDON.comin nettisivuilla. CDON on siitä kiva kauppa, että aina välillä niiden listoille lipsahtaa Tarjouksia Joista Ei Voi Kieltäytyä™. Ylpeänä siis esittelenkin uusimman heräteostokseni. Kent: Box 1991 – 2008.

Kent on siis ruotsalainen rock/pop -bändi, joka on niittänyt ihan kiitettävästi mainetta Pohjanlahden tälläkin puolella. Vuosituhannen vaihteessa oli vaikea välttyä bändin hittien radiosoitolta, esimerkiksi Om du var här tai Musik non stop lienevät tuttuja ainakin oman ikäluokkani edustajille.

Oma kosketukseni Kentiin on tähän mennessä rajoittunut nimen omaan tuohon radiosoittoon. Ainuttakaan bändin levyä en ole omistanut, vaikka kerran olinkin jo puolivälissä matkaa Sokoksen kassalle Vapen & ammunition -levyn kanssa. Viime viikolla sitten silmääni osui CDONissa boksi, joka sisältää 10 CD:tä aikaväliltä 1991 – 2008 naurettavaan hintaan 19,90 euroa. Ostopäätös ei tosiaan ollut vaikea (ja Vapen & ammunition on myös tietenkin mukana). Pienenä harmina levykannet eivät ole alkuperäiset, vaan ne on korvattu jonkun graphic designerin Photoshopin filttereiden läpi ajamilla versioilla. Mutta pääasiahan on musiikki, jota nyt alan kuuntelemaan. Jätteroligt!

2 thoughts on “Ruotsalaista musiikkia kerrakseen

  1. Itse yritän löytää MacGyverin kaikkia tuotantojaksoja hyvään hintaan. Vielä ei ole tullut vastaan, mutta jatkan etsintää. Mutta tuo Kent on hieman liian melankolista minulle :).

  2. Kent on tosiaankin hyvin epätyypillinen ruotsalaisbändi, yleensähän sieltä puolen lahtea tuntuu tulevan yltiöoptimistista hilipatihippaata 🙂 ”Trallallaa-aurinko-paistaa-nurmi-vihertää-karitsat-pomppivat-niitulla-damdamdam”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.