Pseudo-twiitti

Pseudo-twiitti

Koska en Twitter-tiliä omista enkä ole aikeissa hankkiakaan, väärinkäytetään tätä laajempiin ajatustenvuodatukseen suunniteltua blogialustaani pariin ”statuspäivitykseen”.

Kuuntelen: Daft Punkin TRON: Legacy -elokuvan soundtrackiä. Leffaa en ole nähnyt, eikä se kuulemma ole näkemisen arvoinenkaan, mutta jöses että Daft Punkin tekemä virallinen soundtrack on kovaa tavaraa. Kuin kahden viime vuoden parhaan viihdejulkaisun, Inceptionin ja Mass Effectin (oikeastaan ykkösosan) soundtrackit yhdistettynä. 80-luvun elektrosoundeja orkesteritaustan päälle liimattuna.

Kuunteluväline: Spotify, johon pari viikkoa sitten ostin itselleni kolmen kuukauden Premium-tilin lahjakortin. Lahjakortin siksi, että en halunnut vielä sitoutua automaattisesti jatkuvaan tilaukseen. Vinkki kaikille, jotka ovat kuin minä, eivätkä tiedä, mitä musiikkia sieltä kuuntelisivat: laita Googleen hakusanoiksi ”Spotify playlists”. Joku muu on tehnyt työn puolestasi. Valitse, tutustu ja ihastu.

Nettikauppa: 7 Digital. DRM-vapaata musiikkia halvalla, ja valinnanvaraa löytyy (TRON: Legacy OST menee ostoon varmaankin varsin pian). Vaikka olen aiemmin vannonut fyysisen median nimeen, alan vähitellen luisua digitaalisen musiikin ostajaksi. Paikoin homma tuntuu jopa liiankin vaivattomalta, joten täytyy pitää huolta ettei Luottokunnasta ala tulla suurasiakastarjouksia.

Luen: Joe Abercrombie: Before They Are Hanged. Tai oikeastaan aloitan lukemisen tänä iltana. Muistin tänä viikonloppuna, että minulla on jatko-osat mainioon The Blade Itselfiin, joka tuli arvosteltua jo yli vuosi sitten. Muuten on ollut lukemisessa taas vähän off-vaihe sen jälkeen kun pari viikkoa sitten sain loppuun suomenkielisen Valtaistuinpelin. Kai ne loputkin pitäisi suomeksi lukea, mutta nyt väliin jotain uutta. Saisin sitten taas pitkästä aikaa jonkin kirja-arvostelunkin tälle kirja-arvostelusivustolleni tehtyä.

Pelaan: Dwarf Fortress 31.25 (taas). Että osaa koukuttaa. Ja tänään tajusin vasta erään osa-alueen pelissä: maailmageneraattori todellakin luo satoja tuhansia henkilöitä, joilla jokaisella on syntymäaika ja oma historiansa. Saisin helposti puoli päivää kulumaan Legends Vieweriä lukiessa. Kiintolevyllä lojuu mm. Dragon Age 2 parin tunnin pelaamisella, mutta kääpiöt kidnappasivat mukaansa.

Pelaan 2: Dominion. Nyt ne kaikki lisäosat on sitten hankittu. Myös Nousukausi, mikä tiedotettakoon serkulleni.

Odotan: Game of Thrones. Duh.

Odotan 2: Lomaa. Pääsiäisen tienoilla olisi tarkoitus irtautua ainakin viikon ajaksi duunista.

One thought on “Pseudo-twiitti

  1. Saattaa olla, että kutsun itseni lauantaina kylään. Se puolestaan tarkoittaa sitä, että tulet kokemaan henkilökohtaisella tasolla sarjan nöyryyttäviä ja murskaavia tappioita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.