Musiikkimauttomuus

Musiikkimauttomuus

Löytyipä mukava pikku sivusto. Last.fm-kuuntelukokemusten pohjalta infografiikan lennosta luova Gender Plot (edit 5/2016: linkki vanhentunut enkä löydä päivitettyä) paljastaa musiikkimaustani kenties enemmän kuin itsekään haluaisin tietää.

Musiikkimakuni perusteella (punainen piste) olen siis sukupuolineutraali 24-vuotias. Hmm. Eniten artisteja näyttäisi löytyvän lievästi teinipainotteiselta feminiiniseltä alueelta. Siis OMG!

Kirjastoni äijämäisintä, tai pikemminkin Forever Alone-tyyppistä nörttimäistä päätä, edustaa Sam Hulickin Mass Effect-soundtrack kun taas Ellie Goulding on niin naismaista kuin vain ikinä kuvitella. Dead by April on puolestaan ihan teiniä kun taas Ultravoxin hyvyyden tunnistamiseen täytyy olla 80-lukulainen naavaparta. Mitähän sodanaikaisia marssilauluja pitäsi kuunnella mikäli mielisi hivutella punaista pistettä kohti oikeaa yläkulmaa?

Kokeileppa ite!

Tilanne 19.8.2013
Tilanne 19.8.2013

PS. Ja mitä hemmettiä nyt? Kuukauden hiljaiselo ja sitten kaksi postausta samaan syssyyn? Witcher 3:n traileri oli tarkoitus pullauttaa sivustolle jo viime viikolla, mutta jostain syystä se jäi lojumaan WordPressin luonnoksiin. Menköön nyt sitten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.