Siis, mä oon tärkeä, niinku OMG

Siis, mä oon tärkeä, niinku OMG

Tulinpa sitten lisänneeksi tuohon oikeaan sivuvalikkoon last.fm -sivuston scrobbling-palvelun. Joo, ja ei aavistustakaan, mitä ”scrobbling” tarkoittaa tai miten se pitäisi suomentaa; se on taas näitä mahtavia web 2.0:n uusiosanoja (kaikillahan niillä periaatteessa tarkoitetaan samaa asiaa: ”Minä olen tärkeä, katsokaa, koko maailma, mitä minä just nyt teen!!!1”). Pointtina hommassa on siis se, että tuo ”kuuntelussa” -otsikoitu lisäosa näyttää reaaliajassa, mitä minulla parhaillaan soi brand spanking new musiikkisoittimessani. En odota asian ketään kiinnostavan, ja saatan hyvin itse kyllästyä ominaisuuteen parin päivän tai parin viikon päästä, mutta olkoon nyt toistaiseksi tuossa. Lähinnä se on tekosyy sille, että saan testata tätä MusicBeestä löytyvää ominaisuutta.

Ai niin, samalla nakkasin nuo vanhat artikkelit sekä aihekategoriat pudotusvalikon alle. Varsinkin tuo arkisto alkoi olla niin pitkä, että rupesi ärsyttämään. Pudotusvalikkojen css-tyylit pistän kondikseen heti kun inspiraatio iskee. Nyt olen kuitenkin kesälomalla, eikä oikein vapaa-ajalla tuo koodaus innosta…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.