I come to you with Inspiration

I come to you with Inspiration

Jos olette miettineet, missä kohdassa kulkee raja nörttiyden ja sellaisen supernörttiyden välillä, joka on niin metatodellista että normaalinörtit ovat oikeutettuja tekemään pilkkaa übernörttiydestäsi, tässä yksi esimerkki.

Tällä hetkellä ylivoimaisesti paras kuvaruudun kautta nautittava huume on jo elokuussa ylistämäni Critical Role, ääninäyttelijäystävysten viikottainen Dungeons & Dragons -roolipelisessio. Kolmen-neljän tunnin lähetys on täyttä improvisaatiota alusta loppuun, mutta silti se onnistuu olemaan viihdyttävin, hauskin ja syvällisin TV-formaatissa esitettävä sarja. Jaksoja on jo 85, ja ne paranevat viikko viikolta.

Tämän myyntipuheen jälkeen sinun pitäisi olla jo Youtubessa kierrekatsomassa soittolistaa, ja palata tämän postauksen pariin noin 80 katsotun jakson jälkeen, koska alla oleva sisältää Critical Rolen spoilereita.

Ei siinä, että menettäisit juuri mitään, kyseessä on perinteinen musiikkitäytepostaus, tällä kertaa tribuutti Sam Riegelin todeksi toteuttamalle Scanlan Shorthaltille (ja hänen lukuisille alter egoilleen). Ja näiden toteuttamisessa ja varsinkin eteenpäin linkittämisessä menee sitten se raja nörttiyden ja noin Yhdeksännen helvetin syvyisen nörttiyden välissä. Tai toisin sanoen, ”on asioita, jotka ovat niin nörttejä, ettet kehtaa linkittää niitä Facebook-virtaasi”.

Käyttäjä ScanlanSongs on sovittanut ja esittänyt muutamia Scanlanin kuuluisimpia inspiraationjakelubiisejä. Listalta löytyvät mm. sellaiset ikivihreät kuin Clarota Healing, Pit Fiend Baby ja I didn’t See Vax. Parhaiten toimivat kuitenkin Scanlanin tosielämän esikuvan Eminemin alkuperäispläjäytykset Lose Yourself (Grog’s Spaghetti) sekä Stahnn. Koittakaapa viime mainitussa laittaa merkille kaikki sisäpiirin herjat, veikkaan että tulee vaikeuksia pysyä mukana.

Monestakin syystä ensi yön jaksoa odotellen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.