Game of Thronesin spoilereista

Game of Thronesin spoilereista

Tarkennetaan vähän noiden Game of Thrones -jaksoarvioideni spoilerisisältöä. Arviot nimittäin spoilaavat sekä sarjaa että kirjoja. Eli jos et ole kirjoja lukenut, ja haluat pitää jännityksen sarjan jatkon tapahtumien osalta, on paras pysytellä etäällä arvoistani. Kiitos Aville, joka tarkennuksen tarpeesta minulle huomautti.

3 thoughts on “Game of Thronesin spoilereista

 1. Moi

  On ollut mahtavaa lukea näitä arvosteluja. Olet todella perillä sarjaan perustuvasta kirjallisuudesta ja pidän erityisesti hieman ankarasta ja kriittisestäkin asennoitumisesta sarjassa tehtyihin ratkaisuihin. Itse en ole lukenut tämän sarjan kirjoja, joten nautin vain hyvästä, realistisen raa’asta ja mukaansatempaavasta draamasta. HBO:lta ei voi vähempää odottaakaan.

  Ainoa toiveeni o, että älä liikaa vertaile jaksoja keskenään, sillä kyseessähän kaiketi on isohko juonellinen rakenne, joka kasvaa ja kehittyy edetessään. Ei jaksoja olla tehty verraten toisiinsa vaan kokonaisuus on se joka ratkaisee. Sama pätee esim LOTR:iin ja näiden kolmen osan vertailuun. Katsokaa kokonaisuutta, älkää vertailko keskenään.

  Milloin tulee nelos, vitos ja kutos-jakson arvostelut? Odotan innolla!

  -Mika

 2. Toivottavasti sarjan nähtyäsi innostut lukemaan myös kirjat. Jos fantasiakirjallisuus vähänkään kiinnostaa, niin lupaan, että et tule katumaan. Sinänsä vähän vaarallista sinulle kirjoja lukemattomana noita minun arvostelujani lukea, koska välillä tosiaan huomaan spoilaavani vähän liian rohkeasti tulevia tapahtumia.
  Jaksoja tosiaan katselen Suomen Canal+:n tahtiin, joka keskiviikko kello 21 sieltä olisi uutta jaksoa tarjolla. Seuraavana siis nelosjakso, viikon päästä 1.6. vitonen, ja 8.6. sitten kutosjakso. Arvostelut pyrin sivuille saamaan yleensä viimeistään seuraavana iltana.

 3. Lukisin mielelläni jos olisi aikaa. Duunit ja harrastukset vievät suurimman osan valveajastani ja illalla sitten jotenkin liian helposti väsyneenä rötkähtää sohvalle ja räpsäisee oman 60″plasman päälle. Siihen sitten yleensä nukahtaakin. Kallis mutta toimiva unilääke. 🙂

  Kirjoita ihmeessä rohkeasti vaikka pikkuisen spoilatenkin, koska tämän kauden puolivälikin on jo taitettu, joten ei minua ainakaan haittaa vaikka jotain erikoista paljastuisikin kirjoituksissasi. Itse seuraan sarjaa päivän viivellä jenkkilästä. Eli kutonen on jo nähty ja homma kyllä vaan paranee.

  Dinklage on mun suosikki jo ylipäätäänkin näyttelijänä ja hän mielestäni tekee huippusuorituksen tässäkin roolissa. Peteristä ei voi olla tykkäämättä.

  Hienosti koko homma etenee ja selkeästi ilmassa on himmailun makua, eli säästellään niitä fantasiaelementtejä vielä toistaiseksi. Pääosa sarjassa on kuitenkin sitä perinteistä draamaa ja ihmissuhteita, mutta se juuri luo sen realistisuuden ja henkilöhahmojen syvyyden (hyvä vertaus olisi vaikka sci-fi-sarja Battlestar Galactica, jossa draama oli prioriteetti vaikka se tapahtuikin avaruudessa).

  -Mika

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.