Game of Thrones 5.09: The Dance of Dragons

Game of Thrones 5.09: The Dance of Dragons

Viides kausi on jo joutunut toiseksi viimeiseen jaksoonsa. Tarjoaako GoT ensimmäiselle kesälomapäivälleni riemun vai tuskan tunteita? Alla jaksoarvioni, sisältää spoilereita kaikkeen mahdolliseen.

Sisältää spoilereita! Näytä spoilerit

One thought on “Game of Thrones 5.09: The Dance of Dragons

 1. Huvituin heti kun Olly taas siellä orrella Jonille mulkoili…ihan sua varten!

  Joo, eihän taas ollut päätä eikä häntää Jonin paluulla. Tulipahan kuitenkin homma tehtyä. Nyt sitten tikkareita odottamaan.

  Vähän kyllä riipaisi toi roviolle polttaminen. Vaikka kirjakin palkassaan on välillä melko julma, tuntuu että kässärikaksikko haluaa pistää aina vähän pahemmaksi. Nokittelua voisi kyllä harrastaa vähän tyylikkäämmin muussa kuin raakuuksissa.

  Dorne oli ihan kamala… Toivottavasti se loppuu pian… Prinssi Kuninkaansatamassa? Näin sitä annetaan perillinen panttivangiksi Lannistereille, ja vielä kavereiden mukaan jotka yrittävät kaapata prinsessan ja kusta Marteleita silmään… Fiksu liike! Nojoo aivan sama kunhan päästään tuolta pois. Homman vielä kruunaisi jos sand snaket tulisivat mukana Kuninkaansatamaan. Huhun, tuskanhikeä pukkaa jo.

  Tulihan se kurakirjoittelu Bravosiinkin. Siinä vaiheessa kun Tyrellin ja Ser Merryn ilmestyivät Arryn silmiin voitiin taas heittää romukoppaan kirjan juonikuviot ja päästä ratsastamaan Weiss ja Benioffin mahtavalla idearatsulla kohti jyrkännettä… Ja siitä alas. Kas pedofiili, sehän vielä tästä kaikesta puuttui. Veikkaan että kirjoittajien pitää keksiä näitä tuulesta temmattuja ideoita ihan sitä varten että saadaan merkattua tietyt hahmot tarpeeksi ”pahoiksi”. Näin hahmojen surmaaminen on paljon oikeudenmukaisempaa. Tähän kastiin pääsi jo Stanniskin.

  Löytyihän Meerenistä se isompi arena. Ettei tartte käyttää LARP kavereiden kulisseja tässä jaksossa. Joo oikeassa olet, mitä ihmettä nämä harpyijat pojat huitovat niillä veitsillä? Ei tullut varmaan tarkastettua että näkeekö niiden maskien kanssa kuka veitsen eteen joutuu. Isäntää kaatuu ja kunkku mukana…jotka molemmat käytännössä olivat kirjoissa niitä harpyijoita. Keitähän ne nyt sitten tässä sarjassa ovat? Etteivät vaan olisi ilkeämielisiä ja pahoja terroristeja pahan akselista!! Voi hyvät hyssykät…

  Heikot ovat myös kuninkaallisten turvajärjestelyt. Eihän parvekkeella ole kuin pari heppua suojana. Ja koko areenalla varmaan 10-20. Pirussako ne tuhannet muut? Toiminta muuten ihan jees, lohharitaistelu menettelee… Jotenkin jäi sellainen kuva että kauhean pieni toi Drogon on. Eikös sen pitänyt olla selkeästi kookkain? Ilmeisesti ei muuten pystyisi Dany kiipeämään uskottavasti sen selkään, niin täytyi kutistaa.

  Samaa mieltä, ehkä kauden toiseksi paras jakso…mutta luvattoman heikkoa järjen kannalta suurimmaksi osaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.