Game of Thrones 5.08: Hardhome

Game of Thrones 5.08: Hardhome

Kolme jaksoa jäljellä ja viitoskaudella ei ole tähän mennessä vielä tapahtunut mitään. Jo oli aikakin. Alla spoilereita jaksoon ja kirjoihin, älä lue, mikäli ASOIAF-lore ei ole hallussa.

Sisältää spoilereita! Näytä spoilerit

2 thoughts on “Game of Thrones 5.08: Hardhome

  1. Täysin samaa mieltä: parasta pitkään aikaan. Alun jutustelut tosin eivät itseä juuri häirinneet, vaan olivat ihan mukiinmenevää. Ehkä pelastus siinä ettei jaksossa käyty Dornen katastrofialueella tai yhtään turhaa tissiä ei pakkosyötety katsojille. Eli keskityttiin vähän muuhunkin…

    Loppuhan oli aika vyörytystä. Tälläistä sen pitää olla prkl!!! Lopettakaa se omien typerien draamojen keksiminen, erottakaa vaikka puolet castista ja rahat tälläisiin taisteluihin. Eihän kirjoissakaan vastaavaa ole ollut, mutta ainaki on jotain mikä ei puuduta seurata ruudulla.

    Olihan siinä idea miksi komentaja heitettiin mukaan villejä kuskaamaan. Ja kyllähän Valyrialaisen teräksen tehosta mainittiin kirjassakin, joten pisteitä siitä.

    Hienoa että aina kaudessa löytyy edes yksi jakso joka palauttaa sarjan tasolle: katseltava. Enpä silti usko että jotain muuta yhtä epätasaista sarjaa jaksaisi katsella. Loppuun vielä lohharitaistelu niin jatkuu katselu seuraavalle kaudellakin.

  2. Muistelinkin, että kirjoissa mainittiin ”dragon steel” tai jotain sinne päin, kenties tässä saatiin nyt varmistus sille. Ihan mielenkiintoista, miten Valyrian steel vaikuttaa ASOIAFin loppukahakkaan. Ja yleisen tason kannalta tämän viikkoinen taisi olla enemmän poikkeus kuin pysyvä suunnanmuutos. Minä olen noin 99% varma, että tämä jää viimeiseksi kaudekseni. Tuo yksi prosentti varataan sille mahdollisuudelle, että GRRM saa Winds of Winterin ulos ennen ensi kauden alkua. Siinä tapauksessa vielä harkitsen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.