Game of Thrones 5.05: Kill the Boy

Game of Thrones 5.05: Kill the Boy

Tänään arvostelija harkitsee vakavasti viime viikkoisen lupauksensa pettämistä. Pahoittelen myös spoileritagin alla olevaa poikkeuksellisen huonotapaista kielenkäyttöäni. Älkää lapset ottako mallia, setä täällä vain vähän päästelee höyryjä. Alla viitosjakson arvio, jos jotain vielä kiinnostaa. Minulla alkaa olla vähän siinä ja siinä.

Sisältää spoilereita! Näytä spoilerit

One thought on “Game of Thrones 5.05: Kill the Boy

  1. Luulin olevani ainoa, joka katselee sarjan aikana että kauanko tätä vielä on jäljellä. Mielestäni tuo kommentti osuu niin maaliinsa ”Kameran edessä käy patsastelemassa arvotussa järjestyksessä kaksi hahmoa, jotka jorisevat minuutin-pari jotain sanoja joilla saattaa tai sitten ei olla jotain tekemistä ASOIAFin kansa.” Tätähän se meno on ollut jo pidemmän aikaa.

    Itse asiassa itsestä tuntui että ei se nyt niin huono jaksona ollut. Voi olla että välinpitämättömyys on iskenyt jo niin kovaa ettei oikein enää välitä mitä sarjassa tapahtuu. Sitä vaan mielenkiinnolla seuraa että mitähän tässäkin haetaan ja sarjan katsomisen jälkeen tulen seuraamaan mitäs mieltä jaksosta olit. Osuvaa tekstiä jälleen.

    Pitää nyt kuitenkin myöntää että olihan kirjassakin Tyrionin kivimiestaistelu, Danyn naimisiinmeno ajatus ja Yövartion villi ongelmat. Samoin kannattaa muistaa että eihän sarjan katsoja tiedä minkälainen paikka Valyria on. Sama se vaikka pojat siellä pikku purrella seilaavat. Parasta settiä se kuitenkin oli… jos vertaa siihen vaikka näitä Harmaan Madon siirappista ”Pelkäsin että en näe sinua koskaan” dialogia tai Dornen tulevia kuvioita…

    Vielä voidaan toivoa samaa lopputulosta kuin neloskaudella. Siellä mielestäni saatiin homma taas pakettiin hyvin pieniä töyssyjä lukuunottamatta. Koko neloskausihan oli jo melkosta hulabaloota, mutta homma nivoutui lopussa takaisin raiteilleen…. ehkä tässäkin käy vielä niin…

    Don’t give up!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.