Game of Thrones 5.04: Sons of the Harpy

Game of Thrones 5.04: Sons of the Harpy

Mitähän ne Harpyijan pojat ovat nyt keksineet? Viitoskauden nelosjakso voisi olettaa, että pääpaino on Meereenissä. Onko Danyn peruukki paremmin kiinni kuin viime kerralla? Vieläkö Missandein ja Grey Wormin epäuskottava suhde jatkuu? Näihin asioihin en ota kantaa arvostelussa, moneen muuhun kylläkin. Paljon spoilereita sekä jaksoon että kirjoihin. Lue vain, jos tiedät, mitä olet tekemässä. Siis päin vastoin kuin Benioff ja Weiss.

Sisältää spoilereita! Näytä spoilerit

One thought on “Game of Thrones 5.04: Sons of the Harpy

  1. Älä pelkää, epäilen kyllä että molemmat selviävät tuosta. Tosin, Dario näyttää olevan niin hyvässä vireessä tv sarjassa, että hän voi hoitaa Ser Barristanin ja Harmaan madon roolit kirjasta. Dornen tapahtumat nyt voidaan ohittaa olankohautuksella. Veikataan että Bronn jää matkan varrelle ja Jaime palaa kuolleen prinsessan kanssa Cersein rappusille…

    Mitäs pohjoisen kuvioista voisi arvella? Sen verran on vaikeuksia käsikirjoituksella saada mitään aikaiseksi siellä. Kaikki ruutuaikaa pitää täyttää turhanpäiväisiä jorinoihin (kuten prinsessan ja Stannisin ”tyttäreni on rakas” keskustelut). Jumalauta, on se kumma homma kun Sam tuntuu olevan kovempi sälli kuin Jon joka on puettu marttyyrinviittaa. Kaikissa keskusteluissa itketään joko mennyttä rakautta, veljiä, isää tai vaikka miesten puutetta. Kirjassakin tiukat paikat oli, mutta reilusti jämäkämmän otteen mies otti. Nyt sitä juonta eteenpäin!

    Tyrionin ja Jorahin juoni nyt sentään meni kuten kirjoissakin ja se ETENEE joten plussat siitä.

    Kuninkaansatamassa tarina etenee myös. Tosin hieman homma ontuu, eikä taida Ser Loras mennä loukkaantumaan Myrskynpään valloituksessa… Ja mikähän Tyrellin Lordin kohtalo on sarjassa? Veikataan että setä ei palaa Bravosin matkalta… Kyllähän miestä kirjassakin hieman valtaistuinpeliä ymmärtämättömäksi mainittiin, mutten sentään uskoisi miestä idiootiksi,jona sarjassa hänet esitetään. Idiootteja ovat myös koko Suurtarhan muu porukka jos Lordi noin vaan Bravosiin päästetään Lannisterin vartiokaartin kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.