Game of Thrones 1.01: Winter is Coming

Game of Thrones 1.01: Winter is Coming

George R.R. Martinin A Song of Ice And Fire -kirjasarjaan perustuvan TV-sarjan Game of Thrones avausjakso ensiesitettiin Suomessa Canal+:lla 4.5.2011 klo 21.00. Seuraavassa taatusti puolueellinen arvioni avausjaksosta. Älä lue, jos et pidä spoilereista.

"All you needed was to climb those steps, and sit. Such a sad mistake."

Tätä sarjaa olen odottanut 8 vuotta. Aikoinaan vanhalla nettisivustollani Return of the Kingin katsomisen jälkeen ennustin, että fantasiagenre tulisi kasvattamaan suosiota.

Ei kestäne kovinkaan kauaa kun seuraavaa suosittua fantasiasarjaa aletaan filmaamaan. Olen jo lukenut artikkeleita, joissa arvioidaan seuraavan hitin löytyvän listasta Dragonlancen kronikat, Elric tai Ajan pyörä. Näistä Dragonlance olisi helpoin sovittaa elokuvaksi, Ajan pyörä olisi myyvin, ja Elric oma suosikkini (koska ASOIAFia ei kerta kaikkiaan pysty sovittamaan elokuvamuotoon. Laadukas minisarja HBO-tyyliin sen sijaan… *kuolaa näppäimistölle*)

– Minä vuonna 2003 tai 2004 (lainaus osoitteesta koti.mbnet.fi/jsinton, nyt jo alas ajetulta Fantasiamajatalo-sivustoltani)

Sisältää spoilereita! Näytä spoilerit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.